Τι είναι η επέμβαση αύξησης στήθους

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι είναι η επέμβαση αύξησης στήθους

Health is beauty blog
Η αύξηση του μαστού , περιλαμβάνει τη χρήση εμφυτευμάτων στήθους ή μεταφοράς λίπους για να αυξηθεί το μέγεθος των μαστών σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τον όγκο του μαστού που χάθηκε μετά τη μείωση του βάρους ή την εγκυμοσύνη, να επιτύχει ένα πιο στρογγυλό σχήμα του μαστού ή να βελτιώσει τη φυσική ασυμμετρία του μεγέθους του μαστού.
Τι μπορεί να κάνει η χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους
 • Αύξηση της πληρότητας και της προβολής των μαστών σας
 • Βελτίωση της ισορροπίας του μαστού
 • Βελτίωση της εικόνας και της αυτοπεποίθησής σας
Τα εμφυτεύματα στήθους μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανακατασκευή του μαστού μετά από μαστεκτομή ή τραυματισμό.

 Τι δεν μπορεί να κάνει η χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους
Η αύξηση του μαστού δεν διορθώνει τα σοβαρά γέρνοντα στήθη. Μια ανόρθωση στήθους μπορεί να ζητηθεί μαζί με μια αύξηση του μαστού λόγο χαλάρωσης του στήθους ώστε να φαίνονται ποιο γεμάτα και ανορθωμένα.
 
Η ανύψωση του μαστού μπορεί συχνά να γίνει ταυτόχρονα με την αύξησή του ή μπορεί να απαιτεί ξεχωριστή επέμβαση. Ο πλαστικός χειρουργός σας θα σας βοηθήσει στη λήψη αυτής της απόφασης.
 Ποιες είναι καλές υποψήφιες για αύξηση του στήθους;
Η αύξηση του μαστού είναι μια βαθιά προσωπική διαδικασία και είναι σημαντικό να το κάνετε για τον εαυτό σας και όχι για κάποιον άλλο, ακόμα κι αν το άτομο αυτό έχει προσφερθεί να πληρώσει για αυτό. Η ικανοποίηση των ασθενών είναι υψηλή, ειδικά όταν θέλουν οι ίδιοι τη διαδικασία.
Μπορεί να είστε υποψήφιες για αύξηση του μαστού εάν:
 • Είστε σωματικά υγιείς και δεν είστε έγκυος ή θηλάζετε
 • Έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες
 • Τα στήθη σας  έχουν αναπτυχθεί πλήρως
 • Σας ενοχλεί η αίσθηση ότι τα στήθη σας είναι πολύ μικρά
 • Δεν είστε ικανοποιημένοι με το ότι το στήθος σας χάνει το σχήμα και τον όγκο του μετά την εγκυμοσύνη, την απώλεια βάρους ή τη γήρανση
 • Είστε δυσαρεστημένοι με το πάνω μέρος του μαστού σας να φαίνεται "κενό"
 • Τα στήθη σας είναι ασύμμετρα
 • Ένα ή και τα δύο στήθη απέτυχαν να αναπτυχθούν κανονικά ή έχουν επιμήκη μορφή  
Εάν σκέφτεστε τη χειρουργική επέμβαση, αφιερώστε λίγο χρόνο εξετάζοντας τις φωτογραφίες αύξησης του μαστού και μάθετε τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης . Η προετοιμασία εκ των προτέρων βοηθά τους ασθενείς να έχουν εύλογες προσδοκίες και ομαλότερη ανάρρωση. Εμφυτεύματα στήθους: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς
Τα εμφυτεύματα στήθους είναι εγκεκριμένα από την FDA υλικά που προσφέρουν πολλά οφέλη ποιότητας ζωής στους ασθενείς. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς υποβάλλονται σε διαδικασίες εμφύτευσης μαστού παγκοσμίως. Τα εμφυτεύματα στήθους παραμένουν μια σημαντική επιλογή για τις διαδικασίες αύξησης και ανακατασκευής  του μαστού.
 Ασφάλεια εμφυτευμάτων μαστού
Η Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών λαμβάνει σοβαρά υπόψη όλες τις ανησυχίες για την ασφάλεια των ασθενών.
Εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς επιλέγουν εμφυτεύματα στήθους κάθε χρόνο και δεν αναφέρουν δυσμενείς επιπτώσεις. Όταν αναφέρεται μια πιθανή συσχέτιση με μια σπάνια ασθένεια, οι πλαστικοί χειρουργοί ακολουθούν την επιστήμη για να παρέχουν λεπτομερείς, ακριβείς πληροφορίες για την πλήρη συγκατάθεση του ασθενούς και τη λήψη αποφάσεων.
Όπως σημειώθηκε, τα εμφυτεύματα στήθους έχουν μελετηθεί παγκοσμίως για δεκαετίες και η επιστημονική βιβλιογραφία δεν δείχνει αιτιώδη σχέση μεταξύ εμφυτευμάτων και αυτοάνοσων ασθενειών. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας ασθενής δεν θα μπορούσε να έχει αρνητική αντίδραση σε οποιαδήποτε ιατρικό υλικό και εάν μία ασθενής επιθυμεί να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους της - για οποιονδήποτε λόγο - θα πρέπει να συμβουλευτεί τον πλαστικό χειρουργό της.
Όπως κάθε ιατρικό υλικό, τα εμφυτεύματα μαστού ενέχουν κίνδυνο επιπλοκών και σε περίπτωση εμφάνισης επιπλοκών, οι ασθενείς θα πρέπει να συμβουλευτούν τον πλαστικό χειρουργό τους για να το αντιμετωπίσουν εγκαίρως.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πλήρες άρθρο.


Πηγές άρθρου:Επικοινωνία
Athens Pallini
15351
healthisbeautyblog@gmail.com
Άρθρα στο Blog
Επιστροφή στο περιεχόμενο