Articles - Health is beauty blog

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μία νέα μελέτη δείχνει υψηλότερη πιθανότητα θανάτου από καρκίνο που σχετίζεται με την παχυσαρκία σε περιοχές που καταναλώνουν περισσότερο γρήγορο και πρόχειρο φαγητό.

Προηγούμενες μελέτες έδειξαν συσχέτιση κοινωνικοοικονομικών παραγόντων και κοινωνικών καθοριστικών παραγόντων υγείας με χειρότερα αποτελέσματα καρκίνου.
Οι καρκίνοι που σχετίζονται.......

Τεχνητά γλυκαντικά: Βοηθούν ή βλάπτουν;

Η χρήση ζαχαρούχων πρόσθετων ήταν ένα ύπουλο, «αρρωστημένα γλυκό» συστατικό της δυτικής διατροφής τις τελευταίες δεκαετίες. Ως εναλλακτική λύση, συχνά στρεφόμαστε σε τεχνητά, μη θερμιδικά γλυκαντικά. Αλλά η χρήση αυτών, παραδόξως, αντιπροσωπεύει επίσης μια αρνητική τάση.

Κακή αναπνοή (halitosis)

Η χρόνια κακή αναπνοή, η οποία ονομάζεται και halitosis, είναι συχνά ένα σημάδι κακής οδοντικής υγιεινής ή ξηροστομίας. Η κατάσταση μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι μιας πιο σοβαρής στοματικής νόσου ή μιας ασθένειας σε άλλο μέρος του σώματος

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας COVID-19: πού είμαστε & πού πάμε…»

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας COVID-19: πού είμαστε & πού πάμε…», που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου. Έγκριτοι επιστήμονες παρουσίασαν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, αναφορικά με τη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση της COVID-19 λοίμωξης καθώς και την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Οφέλη από το γάλα γαιδούρας.

Το γάλα γαϊδούρας έχει μακρά ιστορία φαρμακευτικών και καλλυντικών χρήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιπποκράτης το χρησιμοποίησε ως θεραπεία για αρθρίτιδα, βήχα και πληγές. Τα καλλυντικά προϊόντα που μπορεί να έχουν γάλα γαϊδούρας ως κύριο συστατικό περιλαμβάνουν κρέμες δέρματος, μάσκες προσώπου, σαπούνια και σαμπουάν. Μία από τις πιο κοινές χρήσεις για το γάλα γαϊδούρας είναι ως συστατικό στα αντιγηραντικά καλλυντικά.

Το τέλος των αντιβιοτικών

Όπως έχει ανακοινωθεί επισήμως από την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία και τους αρμόδιους φορείς έχουμε φτάσει στο τέλος των αντιβιοτικών Και αυτό οφείλεται στα πολυανθεκτικά μικρόβια που εμείς δημιουργήσαμε με την υπερκατανάλωσή τους.
Η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά δύσκολη καθώς έχουμε πρωτιά στην Ευρώπη στην υπερκατανάλωση των αντιβιοτικών.

Εμβοές ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες

Ως εμβοές (βουητά) χαρακτηρίζεται η αίσθηση ακουστών ήχων στο αυτί ή στο κεφάλι που στην πραγματικότητα δεν έχουν προέλευση από το περιβάλλον. Αντικειμενικές θεωρούνται οι εμβοές όταν οι ήχοι αυτοί μπορούν να γίνουν αισθητοί και να εκτιμηθούν από τον εξεταστή με τη βοήθεια ορισμένων τεχνικών, ενώ υποκειμενικές εμβοές είναι ήχοι ακουστοί μόνο από τον ασθενή.

Οδηγίες εμβολιασμού έναντι του ιού SARS-COV-2

Τμήμα νοσημάτων που προλαμβάνονται με εμβολιασμό & συγγενών λοιμώξεων.
Διεύθυνση επιδημιολογικής επιτήρησης & παρέμβασης ΕΟΔΥ.
Τα εμβόλια παρασκευάζονται με σκοπό την αντιμετώπιση νοσημάτων που δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν μόνο με την εφαρμογή άλλων μέτρων δημόσιας υγείας. Στόχος τους είναι να περιορίσουν και να εξαλείψουν νοσήματα με υψηλή μεταδοτικότητα, με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων, με υψηλή θνητότητα, με μεγάλη επιβάρυνση στα συστήματα υγείας, αλλά και με δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις στην κοινωνία.

Τι είναι η επέμβαση αύξησης στήθους

Η αύξηση του μαστού , περιλαμβάνει τη χρήση εμφυτευμάτων στήθους ή μεταφοράς λίπους για να αυξηθεί το μέγεθος των μαστών σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τον όγκο του μαστού που χάθηκε μετά τη μείωση του βάρους ή την εγκυμοσύνη, να επιτύχει ένα πιο στρογγυλό σχήμα του μαστού ή να βελτιώσει τη φυσική ασυμμετρία του μεγέθους του μαστού.
Επικοινωνία
Athens Pallini
15351
healthisbeautyblog@gmail.com
Άρθρα στο Blog
Επιστροφή στο περιεχόμενο